lunes, 14 de diciembre de 2009

Avaluació de recursos PAC2 i PAC3

La webquest que hem creat, va destinada a alumnes de Secundària, ja que el nivell de reflexió a nivell humà que és requereix es bastant elevat. El que es pretén amb aquesta creació és mitjançant una sèrie de recursos visuals (pel·lícula, documental i anunci) aconseguir que els alumnes puguin valorar i analitzar la societat actual des del punt de vista de les diferències culturals. Han d’aprendre a respectar als altres siguin com siguin. El vincle de la webquest creada és: http://www.catedu.es/crear_wq/wq/home/3840/index.html.

Considero que les webquest són una eina de treball molt interessant, sempre i quan és realitzi un treball específic a l’aula. Ho considero un recurs, un mitjà d’auto aprenentatge, però en cap cas, és un mitjà d’aprenentatge específics.

La seva incidència en les habilitats de caràcter intercultural, és elevat, ja que tenim situada la webquest dintre d’un gran entorn virtual “Internet”. La quantitat d’informació, de referències, vincles, etc. que es poden obtenir a partir de la mateixa pàgina es proporcionen un ampli ventall de coneixement sobre la societat i en especial sobre les cultures.

El material que he avaluat a la PAC3, correspon a una altra webquest. Com ja vaig dir a la síntesi individual, no coneixia aquest recurs i una vegada he pogut treballar amb ell he aprofitat la situació per continuar aprofundint. En general el fet de treballar aquest recursos i poder treballar juntament amb persones que ja havien creat webquest, m’ha permès millorar en la meva capacitat de treball i evidentment incrementar la meva maleta d’eines i recursos per utilitzar amb els meus alumnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario